400 euro voor schoolverlaterskamp

Nog maar vijf weken en dan zit het basisschooltijdperk erop voor de groep achters van basisschool ’t Loont. Vanaf dit schooljaar organiseert de basisschool helaas geen schoolverlaterskamp meer. Gelukkig is er een werkgroep gevormd, bestaande uit Loes Meijer, Linda Loof, Irma Vissers, Albertine Koenders, Edwin Weerts en René van Raaij, die de organisatie van het schoolverlaterskamp op zich heeft genomen onder de vlag van SJIL. Op vrijdag 28 juni gaan de groep achters op schoolverlaterskamp!

De verjaardagenactie is blij dat we dit financieel kunnen ondersteunen met een mooie bijdrage van 400 euro. Met dank aan alle deelnemers van de verjaardagenactie! De werkgroep schoolverlaterskamp heeft de cheque dankbaar in ontvangst genomen van ons nieuwe bestuurslid Marjolijn van Hout, die de rol van Anke Beelen-Boumans overneemt. Anke is na vier jaar namelijk gestopt als bestuurslid. Via deze weg willen we haar nogmaals hartelijk bedanken voor haar inzet.

Wij wensen de schoolverlaters een onvergetelijk leuk kamp toe!

V.l.n.r.: René van Raaij, Loes Meijer, Luuk van Raaij namens groep 8, Linda Loof, Marjolijn van Hout

V.l.n.r.: René van Raaij, Loes Meijer, Luuk van Raaij namens groep 8, Linda Loof, Marjolijn van Hout

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *