Jeugdkamp Fanfare Vriendenkring

In het laatste weekend van mei was het weer zover: het altijd heel gezellige Jeugdkamp van Fanfare Vriendenkring. Nadat op zaterdagochtend bij De Pit was verzameld, ging de fietstocht eerst naar Stevensbeek waar een lekker ijsje bij de boer werd gegeten. Daarna door naar St. Anthonis waar Boerengolf werd gespeeld. Op de terugweg werd bij Maaike thuis aan de Rieterdreef een speurtocht gehouden. Het Jeugdkamp was dit jaar dicht bij huis: we waren te gast bij Scouting Overloon. Na de barbecue werden enkele leuke bosspellen gespeeld en bij het kampvuur sterke verhalen verteld.

Na een goede (?) nachtrust… was het alweer vroeg dag om te beginnen met ochtendgymnastiek. Niet voor iedereen het meest favoriete onderdeel van het kamp. Na nog enkele spellen te hebben gedaan werd teruggefietst naar De Pit.

Het Jeugdkamp werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van 200 euro namens de Verjaardagenactie. Het leidde tot veel blijde gezichtjes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *