Verjaardagenactie schenkt € 1.000,- aan Avontuurlijke Leertuin

Inmiddels is de bouw van de nieuwe school klaar, genieten de kinderen er hun onderwijs, en wordt momenteel de Avontuurlijke Leertuin op het schoolplein aangelegd. Een prachtig initiatief waar ieder kind in Overloon zich zowel onder als buiten schooltijd mag ontwikkelen. Bovendien is de plek buiten schooltijd vrij toegankelijk voor iedere Overloner. Voor het inrichten van dit buitenterrein zijn vele bijdragen nodig.

Door de vele Overloners die meedoen met de Verjaardagenactie en het daardoor mogelijk maken om voor de Overloonse kinderen activiteiten in het dorp betaalbaar te houden, kan de Verjaardagenactie ook dit initiatief steunen. Onze bijdrage van € 1.000,- wordt besteed aan een grote nestschommel, waar kinderen heerlijk in kunnen spelen. Mede daardoor kan ook dit speeltoestel gerealiseerd worden.

Doet u nog niet mee aan de Verjaardagenactie, en wilt u ook bijdragen aan het betaalbaar houden van de kinderactiviteiten, neem dan contact op via onze website, social media of een van onze collectanten of bestuursleden. We komen graag jaarlijks bij u langs om u te feliciteren met uw verjaardag.

We wensen alle kinderen heel veel speelplezier met de nieuwe nestschommel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *