€ 5.600 voor de Overloonse jeugd!

Het gaat goed met Verjaardagenactie Overloon. In 2022 hebben we een topopbrengst gehad, namelijk €5.992. Jullie hebben meer dan ooit bijgedragen. Ontzettend bedankt namens de Overloonse jeugd! Ook bedanken we degenen die op de Verjaardagenactie hebben gestemd met Rabo ClubSupport en/of hebben meegedaan aan de statiegeldactie van PLUS Verbeeten. Deze twee acties brachten €481 in ons laadje. Hiermee kunnen we weer een heleboel mooie activiteiten mede mogelijk maken en financieel laagdrempelig houden voor de jeugd in Overloon. Het bedrag dat we dit jaar uitkeren is het hoogste bedrag ooit: € 5.600.

Collectanten

Ook onze 32 collectanten danken wij weer voor hun inzet! Zonder deze vrijwilligers was het allemaal niet mogelijk. In april vond onze jaarvergadering weer plaats, waarbij de collectanten de bedragen vaststellen waarmee we de Overloonse jeugdactiviteiten steunen. Het was fijn om weer gezellig bij elkaar te zijn, en om van Scouting Overloon te horen wat ze allemaal organiseren voor de Overloonse jeugd.

Bijdragen 2023

Dit jaar steunen we de volgende verenigingen en stichtingen met een bijdrage van de verjaardagenactie:

Deelnemen

Wil je ook deelnemen aan de verjaardagenactie? Mail naar verjaardagenactie@gmail.com of vul het formulier in op onze website www.verjaardagenactieoverloon.nl. Dan komt er rond je verjaardag een collectant van de Verjaardagenactie bij je aan de deur voor een vrijwillige bijdrage. Je kunt contant of via een QR-code betalen. Heb je vragen of opmerkingen? Die zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *