Geef jouw Rabo ClubSupport-stem aan de Overloonse jeugd

Ben je lid van de Rabobank en mag je stemmen voor een Rabo ClubSupport-bijdrage? Geef jouw stem aan Verjaardagenactie Overloon en steun daarmee meerdere activiteiten voor onze jongste inwoners. Want onze opbrengst wordt verdeeld onder jeugdverenigingen en -stichtingen uit Overloon. Denk aan de jeugdcarnaval, jeugdkampen, kermis, kindervakantieweek, koningsdag, scouting, Sinterklaas en SJIL. Van 4 tot 25 oktober kun je stemmen.

Ons doel is om de leefbaarheid van ons mooie dorp te bevorderen door georganiseerde jeugdactiviteiten financieel te steunen. Onze inkomsten komen geheel ten goede aan activiteiten voor de Overloonse jeugd tot 16 jaar. Normaal komen deze inkomsten van deelnemende jarigen. Onze vrijwilligers gaan wekelijks op pad om jarigen te feliciteren en te vragen of ze een vrijwillige bijdrage willen geven aan de verjaardagenactie.

Zijn jouw gegevens nog niet bekend bij onze collectant en zou je de Overloonse jeugdactiviteiten wel willen steunen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar verjaardagenactie@gmail.com of laat een bericht achter via Facebook of Instagram. Ook reacties en vragen ontvangen we graag. En jouw Rabo ClubSupport-stem natuurlijk. Alvast bedankt namens de jeugd in Overloon!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *