Jouw bijdrage gaat naar deze jeugdactiviteiten!

In 2020 hebben we, ondanks corona, het mooie totaalbedrag van € 4.959,23 opgehaald met het collecteren aan de voordeur. Ontzettend bedankt jarigen voor jullie bijdragen! Hiermee kunnen we weer een heleboel mooie activiteiten mede mogelijk maken en financieel laagdrempelig houden voor de jeugd in Overloon.

Alle verenigingen en stichtingen die we al jaren steunen met jullie bijdragen hebben hun uiterste best gedaan om de jeugdactiviteiten zoveel mogelijk door te laten gaan, al dan niet in aangepaste vorm. We hopen dat komend jaar de meeste activiteiten weer plaats kunnen vinden ‘als vanouds’. De jaarlijkse bijdragen die deze organisaties ontvangen van de verjaardagenactie, worden normaal gesproken door onze collectanten vastgesteld tijdens de jaarvergadering. Door corona heeft er nog geen jaarvergadering kunnen plaatsvinden, maar is er wel digitaal afgestemd met onze collectanten.

De donaties voor 2021 zijn bekend en zelfs al overgemaakt.

Wij hebben de volgende verenigingen en stichtingen kunnen verblijden met een bijdrage van de verjaardagenactie:  

·       De Lonse kermis                                     €    300,00
·       Jeugdcarnaval De Huibuuke                   €    500,00
·       Jeugdkamp fanfare Vriendenkring          €    300,00      
·       Jeugdkamp SSS’18                                 €    300,00
·       Kindervakantieweek Overloon                €    500,00
·       Oranjecomité                                           €    500,00
·       SJIL                                                          €    750,00
·       Scouting Overloon                                   € 1.000,00
·       Speeltuin Gewoon Buiten                        €    250,00
·       St. Sinterklaascomité                               €    500,00

Zoals eerder aangegeven zullen wij de gemiste maanden december 2020 t/m mei 2021 niet met terugwerkende kracht langs komen om de jarigen alsnog te feliciteren. Om ook de komende jaren de verenigingen en stichtingen te kunnen blijven ondersteunen, stellen we wel graag iedereen in de gelegenheid om alsnog een bijdrage te doneren. Dat doen we met een digitale betalingsmogelijkheid. Scan de QR-code en met je bankierenapp kun je vervolgens een zelf te bepalen bijdrage overmaken. Wil je liever zelf een bedrag via de bank overmaken, dan kan dat natuurlijk ook. NL12 RABO 0141 5930 67 t.n.v. Verjaardagenactie Overloon. Of je legt een extraatje opzij voor als de verjaardagenactie-collectant weer aan je deur komt?  

Wil je deelnemen aan de verjaardagenactie, maar zijn jouw gegevens nog niet bekend bij onze collectanten? Mail naar verjaardagenactie@gmail.com of stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram. Ook reacties en vragen zijn natuurlijk altijd van harte welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *