We komen weer collecteren!

Maar liefst zeven maanden heeft het feliciteren/collecteren aan de deur stil gelegen vanwege corona. Lange maanden waarin we naast het contact met jullie, ook veel inkomsten mis hebben gelopen. We pakken het fysiek collecteren binnenkort weer op én hopen op digitale giften voor de Overloonse jeugd.

Vanaf 1 juni komt je verjaardagenactie-collectant weer aan de voordeur rondom jouw verjaardag, om je persoonlijk te feliciteren én een vrijwillige bijdrage te vragen voor de Overloonse jeugd. Met jullie bijdragen maken we het mede mogelijk om mooie, financieel laagdrempelige activiteiten te organiseren voor de kinderen in ons dorp. Denk aan de jeugdcarnaval van De Huibuuke, jeugdkamp(activiteiten) van jeugdorkest fanfare Vriendenkring en van SSS’18, Kindervakantieweek Overloon, St. Oranjefeesten Overloon, SJIL, Scouting Overloon en St. Sinterklaascomité.       

We hebben besloten om niet met terugwerkende kracht langs te komen om de jarigen van de afgelopen zeven maanden alsnog te feliciteren. Wel stellen we iedereen graag in de gelegenheid om alsnog een bijdrage aan de verjaardagenactie te doneren. Dat doen we met een digitale betalingsmogelijkheid. Scan onderstaande QR-code door met de fotocamera van je smartphone hierop te richten, of als je telefoon hier niet op reageert, met de app ‘QR code scanner’. Met je bankierenapp kun je vervolgens een zelf te bepalen bijdrage overmaken. 

Wil je liever zelf een bedrag via de bank overmaken, dan kan dat natuurlijk ook. NL12 RABO 0141 5930 67 t.n.v. Verjaardagenactie Overloon. 

Dit zouden wij, de Overloonse jeugdverenigingen én de kids zelf enorm waarderen! Alle kleine beetjes helpen. Alvast ontzettend bedankt!

Reacties, ideeën en vragen zijn altijd van harte welkom! Of wil je deelnemen aan de verjaardagenactie, maar zijn jouw gegevens nog niet bekend bij onze collectanten? Mail naar verjaardagenactie@gmail.com of stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *