Lonse kids genieten van mooie zomeractiviteiten

Sinds 1 juni zijn onze collectanten weer op pad. Ben jij deze zomer jarig (geweest)? Dankjewel voor je bijdrage! Hiermee steunen we geweldige zomeractiviteiten, zoals de Kindervakantieweek, zomerjeugdcarnaval van De Huibuuke, zomerkamp van de scouting en de Lonse kermis die voor de deur staat.

Zo genoten 116 Overloonse kinderen in de eerste week van de schoolvakantie van een geweldige Kindervakantieweek. Samen hutten bouwen op het Gildeterrein, sportactiviteiten en mooie spellen en een prachtige bonte middag met de Huibuuke jeugdcarnaval. Als afsluiting een optocht door het dorp, een groot kampvuur en een echte schuimparty. Wat hebben de kinderen genoten. Complimenten aan de organisatie en alle betrokkenvrijwilligers.

Nu kijken we vooruit naar de Lonse kermis! Hopelijk mag jong en oud na twee jaar weer ‘ouderwets’ genieten van de kermis op 14 t/m 18 augustus 2021. Met speciale activiteiten voor de Lonse jeugd, zoals een leuke kleur- en tekenwedstrijd en de kinderkleedjesmarkt op zaterdagmiddag 14 augustus. Hopelijk tot dan!

Wil je ook een vrijwillige financiële bijdrage leveren via de verjaardagenactie, maar zijn jouw gegevens nog niet bekend bij onze collectanten? Mail naar verjaardagenactie@gmail.com of stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram. Ook reacties en vragen zijn altijd van harte welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *