Tijdelijke collecte-stop

Voor de tweede keer dit jaar blijven onze bruine envelopjes nog even ongevuld in de kast liggen. Sinds 3 november zijn we vanwege Corona tijdelijk gestopt met persoonlijk feliciteren en collecteren. De gezondheid van ons allemaal staat voorop. Vanaf 1 januari 2021 hopen we onze vertrouwde envelopjes weer op te kunnen pakken en jou (alsnog) te komen feliciteren! Sinterklaas is dan alweer terug naar Spanje, zijn altijd gulle verjaardagsgiften zullen wij moeten missen. Maar dat willen de jarigen in november en december vast compenseren, zodra het weer kan 😉.  

Voor de Overloonse jeugd hopen we natuurlijk vooral op mooie activiteiten in het nieuwe jaar. Tegenwoordig helaas niet meer zo vanzelfsprekend. Hoewel het aan de inzet van vrijwilligers en jullie donaties niet zal liggen. In oktober hebben we het mooie bedrag van bijna €440 opgehaald. Dankjewel, jarigen!

Gelukkig zijn er dit jaar nog activiteiten van SJIL, Scouting Overloon en het Sinterklaascomité. Misschien niet helemaal zoals we zijn gewend, maar toch fijn dat we hieraan met de verjaardagenactie een financieel steentje kunnen bijdragen.  

Volg je ons al op Facebook of Instagram? Met vragen of opmerkingen, kun je ons ook altijd mailen: verjaardagenactie@gmail.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *